Επιστημονική Ημερίδα διοργανώνει το Τμήμα Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα: «Έρευνα, Καινοτομία και Αειφορία στη Σύγχρονη Παραγωγή Τροφίμων».
Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί υβριδικά το Σάββατο 6-12-2025 και ώρα 09:30-14:30, με φυσική παρουσία στο αμφιθέατρο του κτιρίου Γ΄ του Τμήματος Δασολογίας, Επιστημών Ξύλου και Σχεδιασμού, οδός Β. Γρίβα 11-13, Καρδίτσα, και διαδικτυακά μέσω Ζoom.
Η παρουσία σας θα αποτελέσει ιδιαίτερη τιμή για εμάς και θα συμβάλει ουσιαστικά στον επιστημονικό διάλογο και την ανταλλαγή απόψεων σε σύγχρονα ζητήματα της Επιστήμης Τροφίμων και Διατροφής.
Για τη διαδικτυακή σύνδεση παρακαλούμε χρησιμοποιήστε τα παρακάτω στοιχεία.
Time: Dec 6, 2025 09:30 AM Athens
Join Zoom Meeting : https://bit.ly/44MZQ6e
Meeting ID: 826 9021 5724
Passcode: food61225

























