Ολοκληρώνεται το διήμερο “Φεστιβάλ Γεύσεις Ολύμπου Εκλεκτές” στον Μύλο του Παππά στη Λάρισα.
Η σημερινή δεύτερη ημέρα ήταν αφιερωμένη στην τέχνη της γεύσης, με εκλεκτές παρουσίες που ταξίδεψαν τους Λαρισαίους στον κόσμο της γαστρονομίας.
Οι δημοσιογράφοι Γεύσεων Ελένη Ψυχούλη και Ιωάννα Σταμούλου έδωσαν το απόγευμα τη δική τους “πινελιά” στο Φεστιβάλ ενώ στόχος της διοργάνωσης ήταν η ανάδειξη της πλούσιας γαστρονομικής και πολιτιστικής κληρονομιάς της περιοχής, φέρνοντας στο επίκεντρο την αυθεντικότητα των τοπικών προϊόντων και τη δημιουργικότητα της ελληνικής κουζίνας.
Να σημειωθεί ότι το Φεστιβάλ διοργάνωσε ο Αναπτυξιακός Οργανισμός Τοπικής Αυτοδιοίκησης Νομού Λάρισας «ΑΕΝΟΛ Α.Ε.», στο πλαίσιο υλοποίησης του Σχεδίου Διατοπικής Συνεργασίας «Γεύσεις Ελλήνων Εκλεκτές II: Ελληνικός Γαστρονομικός Πολιτισμός», που είναι αφιερωμένο στη γαστρονομία, τον πολιτισμό και τα εκλεκτά προϊόντα του Ολύμπου και του νομού.
Δείτε φωτογραφίες:
Ε.Κ
ΦΩΤΟ: Δημήτρης Καστανάρας//LarissaPress