Θερμής υποδοχής έτυχε πρόσφατα στην Αθήνα ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου, ο οποίος συμμετείχε με επιτυχία στην έκθεση “Ελληνικό Απόσταγμα”, που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Φάρος», του Ιδρύματος Σταύρος Νιάρχος.
Τα προϊόντα του Συνεταιρισμού απέσπασαν πλήθος κολακευτικών σχολίων, με τους καταναλωτές όχι μόνο να επιβεβαιώνουν για άλλη μια φορά την εμπιστοσύνη τους στα υψηλής ποιότητας αποστάγματά του αλλά και να εντυπωσιάζονται γευστικά από το Τσίπουρο Τυρνάβου Συνεταιρισμού, το Τσίπουρο Τυρνάβου Συνεταιρισμού με γλυκάνισο και το Ούζο. Παράλληλα, ξεχώρισαν το παλαιωμένο τσίπουρο “OLD SPIRIT” και τα ιδιαίτερα και καινοτόμα προϊόντα, όπως το Τσίπουρο Τυρνάβου με Μαστίχα και το Τσίπουρο Τυρνάβου με Kρόκο (σαφράν), που συνδυάζουν την παράδοση με τη δημιουργικότητα.
Ξεχωριστή γευστική εμπειρία αποτέλεσε η παρουσίαση του κοκτέιλ που δημιούργησε ο bartender, Γιώργος Μαρκούλης, με βάση το παλαιωμένο τσίπουρο “Old Spirit”, με τον Αγροτικό Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Τυρνάβου να αποδεικνύει μέσα από την πρόταση ότι τα ελληνικά ποτά μπορούν να αποτελέσουν τη βάση για μοναδικά κοκτέιλ που ανταγωνίζονται επάξια συνταγές με ποτά του εξωτερικού, ενώ το αποτέλεσμα εντυπωσίασε όλους όσοι το δοκίμασαν, αναδεικνύοντας τις αρωματικές και γευστικές δυνατότητες του ελληνικού τσίπουρου.
Ο Αγροτικός Οινοποιητικός Συνεταιρισμός Τυρνάβου ευχαρίστησε θερμά και δημοσίως όλους τους φίλους, επαγγελματίες και λάτρεις των ελληνικών αποσταγμάτων που τίμησαν τη συμμετοχή του με την παρουσία τους, ανανεώνοντας το ραντεβού και για επόμενες εκδηλώσεις.
Ε.Π.