Του ΛΕΥΤΕΡΗ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ
Στις εγκαταστάσεις της εταιρείας Food Surfing που δραστηριοποιείται στη Λάρισα και παράγει τις μιναδικές μαρμελάδες χωρίς συντηρητικά Jam & Jelly βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κα Φωτεινή Αραμπατζή, η οποία είναι η επίσημη προσκεκλημένη της ΔΗΜΤΟ Ελασσόνας στην ετήσια χοροεσπερίδα της.
Την κα Αραμπατζή υποδέχτηκαν στην εταιρεία ο Γενικός Διευθυντής κ. Ηλίας Κοτσιμπογεώργος, ο Διευθυντής Παραγωγής κ. Γιώργος Στάμου και ο Διευθυντής Marketing κ. Δημήτρης Κοτσιμπογεώργος, οι οποίοι την ξενάγησαν στις εγκαταστάσεις της εταιρείας και της ανέλυσαν τη φιλοσοφία της εταιρίας.
«Η εταιρεία μας διαθέτει το πιστοποιητικό ολοκληρωμένου συστήματος διαχείρισης και ασφάλειας τροφίμων ISO 22000, όπως προβλέπεται από την ελληνική και διεθνή νομοθεσία.
Οι αρχικές συνταγές, καθώς και ο ενδεδειγμένος τρόπος για την παρασκευή κάθε τύπου μαρμελάδας της εταιρείας μας, προέκυψε έπειτα από τεκμηριωμένη επιστημονική έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το Τμήμα Μηχανικής Βιοσυστημάτων του ΤΕΙ Θεσσαλίας. Εξασφαλίσαμε την ασφάλεια και την υγεία του καταναλωτή, διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και υπευθυνότητα», τόνισε ο κ. Κοτσιμπογεώργος, ο οποίος εξήγησε τον τρόπο παραγωγής των προϊόντων της εταιρείας, χωρίς ζάχαρη και κανένα συντηρητικό.
«Στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης δουλεύουμε με στρατηγικό πλάνο, έχοντας ως στόχο να ανοίξουμε τις ευρωπαϊκές αγορές στα ποιοτικά ελληνικά προϊόντα», υποστήριξε από την πλευρά της η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, ενώ ταυτόχρονα ζήτησε περισσότερες πληροφορίες για το πλάνο ανάπτυξης της Λαρισινής εταιρείας, τα προϊόντα της οποίας ήδη βρίσκονται στα ράφια επιλεγμένων σημείων, στον ελλαδικό χώρο, καθώς και στο εξωτερικό.
Την κα Αραμπατζή συνόδευαν η βουλευτής Λαρίσης της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου και ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας κ. Χρήστος Καπετάνος